UITVERKOCHT!
wimpel

Ashtonia uitverkocht: opnieuw een waanzinnig succes!

Ashtonia speelt nog tot en met zondag 22 juli, maar alle voorstellingen zijn uitverkocht. 

“Na een succesvol eerste jaar, groeide Ashtonia dit jaar uit tot een sprookjesland in optima forma. Gedurende zeven weken bezochten circa veertigduizend mensen uit het hele land Slot Zeist om Ashtonia mee te maken. Ze verlieten na een heerlijk avondje uit het terrein met een grote glimlach. Nu wij ook, na zondag. Met dank aan alle bezoekers, de Gemeente Zeist en alle geweldige ondernemers en vrijwilligers raken wij die glimlach voorlopig niet meer kwijt! Merci!”

Tot ziens,
Ashton Brothers

Nieuwe show!


De poorten van ASHTONIA, het waanzinnigste land van het land, staan vanaf juni en juli 2018 weer wagenwijd voor je open. Laat je zorgen achter bij de ophaalbrug van Slot Zeist en verdwijn door de magische spiegel naar het land waar niets is wat het lijkt….

De Ashton Brothers nemen je mee op een avontuurlijke en culinaire reis langs de Golf van Mexico, Cuba en New Orleans. Langs Mardi Gras, Dia de los Muertos, grillmeesters, muzikanten, acrobaten, clowns, magiërs, cowboys en indianen. ASHTONIA 2018 is een regelrecht Latijns-Amerikaans souvenir dat nog lang rondzingt in je hoofd.

In ASHTONIA weet je niet wat je overkomt: al je zintuigen springen spontaan op scherp. Je oren tuiten van geluk, je kijkt je ogen uit, je mond valt open van verbazing, je brein danst op de magistraalste muzikale vondsten. ASHTONIA, land van de luisterrijke schaterlach. Uiteraard is er in het land voldoende eten, drinken en ander vertier. Je wordt verwend met het lekkerste dat de Midden-Amerikaanse keuken te bieden heeft. ASHTONIA is het ultieme fiësta, die je zomer compleet maakt!

ASHTONIA, het waanzinnigste land van het land!

Ashton Brothers

De Ashton Brothers is de door internationale pers en publiek bejubelde spektakel-groep, bewonderd om hun shows vol muziek, acrobatiek, ontroering en vooral: lachen tot je niet meer kunt.

Circustheater in optima forma. Ze speelden van Toronto tot Parijs en van Budapest tot Barcelona en wonnen verscheidene theaterprijzen.

In ASHTONIA brengen zij hun kunst- en vliegwerk naar een heel nieuw level en ze hebben waanzinnig veel zin in een nieuwe show.

Kaart inclusief heerlijk Ashtoniaans eten én drinken

Lachen doe je niet op een lege maag en dus trakteert ASHTONIA al haar bezoekers op een drankje en een heerlijke Ashtoniaanse maaltijd! Oftewel toverdrank en krachtvoer!
Zorg dat je op tijd bent om van al dat verrukkelijke eten en drinken te genieten. Het terrein is woensdag t/m zaterdag open vanaf 18:00 uur (voor VIP om 17.30 uur) en op zondag open vanaf 17.00 uur (voor VIP om 16.30 uur).

Met een keur aan traktaties is ASHTONIA voor elke bezoeker : ‘Het Lekkerste Land van het Land! Bottoms up!’

Plattegrond

Arrangementen

Geniet op grandioze ASHTONIAANSE wijze van een complete avond uit met één van onderstaande arrangementen:

Gouden VIP-arrangement

Op majestueuze wijze word je ontvangen over de rode loper van het prachtige Slot Zeist met een glas Prosecco, luxe bites en fingerfood. Hierna wordt in één van de historische stijlkamers een culinair driegangen verrassingsdiner inclusief wijn, tafelwater en ter afsluiting koffie of thee geserveerd. Onderweg naar de tent ontvang je nog een verrassingstasje.

Je loopt naar de Grote Circustent in de tuin van het Slot en wordt begeleid naar de speciaal voor jou gereserveerde stoelen op de best beschikbare plaatsen.

Na de show is het feest en geniet je na met een drankje en kun je heerlijk dansen op de livemuziek in het gezelschap van de inwoners van het waanzinnigste land van het land. Zo wordt ASHTONIA voor jou en jouw gezelschap een avond om nooit te vergeten!

Het Gouden VIP-arrangement kost € 150,- (incl. btw) per persoon en is te reserveren via deze site. Groepen (zowel particulier als zakelijk) vanaf 9 personen nemen voor hun reservering contact op met ashtonia@rtl.nl.

Zilveren Arrangement

Je wordt op majestueuze wijze ontvangen over de rode loper van het prachtige Slot Zeist waar wij je in een van onze stijlzalen ontvangen met een glas Prosecco, luxe bites en fingerfood. Wij serveren je nog een tweede drankje en daarna ontvang je een verrassingstasje voor tijdens de voorstelling en begeef je je naar de tuin achter het Slot. Daar laat je je onderdompelen in de wereld vol muziek en vermaak.

Je loopt naar de Grote Circustent in de tuin van het Slot en wordt begeleid naar de speciaal voor jou gereserveerde stoelen op de best beschikbare plaatsen.

Na de show is het feest en geniet je na met een drankje en kun je heerlijk dansen op de livemuziek in het gezelschap van de inwoners van het waanzinnigste land van het land. Zo wordt ASHTONIA voor jou en jouw gezelschap een avond om nooit te vergeten!

Het Zilveren Arrangement kost € 90,- (incl. btw) per persoon en is te reserveren vanaf 25 personen. Neem hiervoor contact met ons op via ashtonia@rtl.nl.

Mocht je willen blijven overnachten, dan kan dat bij Hotel Restaurant Oud London www.oudlondon.nl of bij Hotel Theater Figi www.figi.nl.
Je kunt rechtstreeks contact opnemen met een van beide hotels om een reservering te maken. Je kunt ons telefonisch bereiken via 030 692 7400 (Hotel FIGI) en 0343 49 1245 (Hotel Oud London).
LET OP: je kunt daarnaast zelf een entreebewijs voor ASHTONIA te reserveren via deze website. 

Slot Zeist

Slot Zeist. Een bijzondere erfenis van het rijke wonen en leven in de Gouden Eeuw.

Op de Utrechtse Heuvelrug, aan het einde van een statige oprijlaan, staat Slot Zeist. Majestueus, mysterieus en imponerend. Net als ASHTONIA.

Met haar kristallen kroonluchters, sierlijke schouwen, barokke beeldhouwwerken, prachtige plafondschilderingen is het Slot de gedroomde locatie voor deze magische circuswereld.

De geschiedenis voert terug tot 1677. Willem Adriaan, graaf van Nassau-Odijck en kleinzoon van prins Maurits, koopt de ‘heerlijkheid Zeist’ en laat een jachtslot en lustoord verrijzen. Jacob Roman, architect van Paleis Het Loo, ontwerpt het Slot in het Hollands Classicisme. Deze stijl is ontleend aan de 16e- eeuwse villa’s in de Veneto van de Italiaanse architect Andrea Palladio. Met het ontwerp en het interieur introduceerde de ontwerper van het interieur, Daniël Marot, in Nederland de Barok. De stijlzalen van het Slot zijn intact gebleven en gelijk aan de interieurs van de koninklijke paleizen.

Anno 2017 namen de koningen van het vaderlandse variété tijdelijk hun intrek. Met alle gevolgen van dien! Wij verheugen ons dan ook zeer op het vervolg in het voorjaar van 2018….

Bereikbaarheid

OPENBAAR VERVOER

Slot Zeist is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Vanaf het NS Station Driebergen-Zeist (op 3 km van Slot Zeist) vertrekt buslijn 51 en 71 richting Slot Zeist.
Stap bij halte ‘Het ronde/1 e Dorpsstraat’ uit, hier vandaan is het nog circa 10 min. lopen in de richting van het plezier en vertier!

NAVIGATIE

Voor de navigatie naar Slot Zeist kun je het beste “Brouwerij” Zeist aanhouden. Je komt dan uit bij het grote parkeerterrein aan de linkerzijde van Slot Zeist. Vanaf hier ligt ASHTONIA binnen handbereik.

PARKEREN

In de directe nabijheid van Slot Zeist zijn circa 300 parkeerplaatsen (voorzien van 2 oplaadpunten voor elektrische auto’s). Daarnaast vind je op loopafstand Parkeergarage Figi met ruim 250 parkeerplaatsen.

Volg de bordjes ASHTONIA.

FAQ

Algemeen
Waar vindt de show plaats?
Slot Zeist b.v. Zinzendorflaan 1 3703 CE Zeist 030 - 7210600 info@slotzeist.nl www.slotzeist.nl
Waar zijn de tickets te bestellen?
De tickets zijn verkrijgbaar op onze website www.ashtonia.nl. Graag wijzen wij u er op om de tickets via deze site te bestellen en niet via derden.
Tot wanneer zijn de tickets te bestellen?
Het beste is om de tickets online te kopen en uw tickets geprint mee te nemen. Ook is het mogelijk om tickets aan de poort van ASHTONIA te krijgen op de dag zelf.
Zijn er VIP-arrangementen verkrijgbaar?
Ja, er zijn VIP-arrangementen verkrijgbaar. • VIP incl. 3 gangen diner € 150,-
Waarom tickets personaliseren?
Tegenwoordig komt zwarthandel steeds meer voor. Daardoor betalen bezoekers - vaak onbewust - veel meer voor een ticket dan de oorspronkelijke prijs. Om ervoor te zorgen dat bezoekers niet de dupe worden van doorverkoop vragen we u de gegevens van uw gehele gezelschap in te vullen. Deze informatie kan tevens gebruikt worden om u te informeren over de show.
Ik heb een toegangsticket over, nemen jullie deze terug?
Nee, wij nemen geen toegangskaarten retour.
Ik heb tickets gekocht, maar wil deze graag ruilen of retour geven, kan dat?
Helaas ruilen wij geen tickets en nemen geen tickets retour.
Ik heb een vraag over (mijn) tickets, waar kan ik terecht?
Voor alle ticket gerelateerde vragen verwijzen wij u graag door naar Paylogic
Ik ben met een grote groep, kan er iets speciaals gedaan worden?
Als u er met uw groep een bijzondere avond van willen maken dan kunt u overwegen om een VIP -arrangement aan te schaffen.
Ik ben mijn kaarten kwijt, wat moet ik doen?
Het is erg vervelend als u uw kaarten bent kwijtgeraakt. We raden u aan niet te wachten tot het moment van de voorstelling, maar zo snel mogelijk contact op te nemen met de klantenservice van Paylogic via customerservice@paylogic.com of telefonisch via 0900 - 7295 6442.
Verkopen jullie ook kaarten aan de deur?
Om verzekerd te zijn van een toegangsbewijs, raden we aan om uw tickets vooraf te bestellen. Tevens is het mogelijk om voor de show tickets te halen bij het Ticket office op het terrein, hier kunt u met een pinpas of creditcard betalen. Contant betalen is niet mogelijk. Dit is alleen mogelijk indien de show niet is uitverkocht, OP = OP.
Hoe bestel ik kaarten?
U kunt kaarten bestellen via de officiële website www.ashtonia.nl of via http://www.rtltickets.nl . Het is niet aan te raden kaarten via een andere aanbieder aan te schaffen, omdat er geen enkele garantie gegeven kan worden over de echtheid van deze kaarten en de prijs vaak hoger ligt. Voorkom teleurstellingen en laat je niet verleiden door secundary ticketing. Voor meer informatie hierover zie: http://www.weetwaarjekoopt.nl.
Hoe kan ik betalen op het evenement?
Consumptiemunten zijn hét betaalmiddel voor consumpties in ASHTONIA. Je haalt ze bij een van de verkooppunten op het terrein. Wij accepteren: Maestro Visa Mastercard Contant geld
Is er een garderobe?
Er is een bewaakte garderobe aanwezig waar de jassen geheel gratis kunnen worden opgehangen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies en/of diefstal.
Is er een pauze in de voorstelling?
Er is geen pauze tijdens de voorstelling in de tent.
Is er EHBO aanwezig?
Uiteraard is er ook EHBO aanwezig in ASHTONIA.
Mogen zelf meegebrachte consumpties mee de zaal in worden genomen?
In Ashtonia kunt u eten en drinken. Het is niet toegestaan om zelf meegebrachte consumpties het land Ashtonia in te voeren.
Mag ik roken tijdens de show?
Nee, vanaf 1 juli 2008 is het in Nederland bij wet verboden om in openbare horecagelegenheden te roken. Uiteraard kunt/mag u voor óf na de voorstelling buiten de tent roken.
Op welk tijdstip is de show afgelopen?
Het terrein is open vanaf 18.00 en om 23.30 sluit het terrein. Op zondag gelden afwijkende tijden van 17.00 uur tot 22.30
Vanaf hoelaat zijn de deuren open?
Reguliere show 20.00 uur, 18.00 uur is het land ASHTONIA open Op zondag gelden afwijkende tijden van 19.00 uur en is het terrein open vanaf 17.00 uur.
Kan ik de zaal verlaten als ik eenmaal binnen ben?
Uw toegangsbewijs wordt bij binnenkomst gescand. Als u eenmaal binnen bent geweest in ASHTONIA kunt u met het zelfde toegangsbewijs niet nog een keer binnenkomen. Zit u eenmaal in de tent dan wordt u ook verzocht de tent niet tussentijds te verlaten.
Zijn er kluisjes?
Nee, er zijn geen kluisjes aanwezig
Zijn er kledingvoorschriften voor het evenement?
ASHTONIA speelt zich af rondom slot Zeist. De show zelf vindt plaats in een tent. Kleedt u daarom warm.
Zijn er staan- of zitplaatsen?
Gedurende de show kunt u plaatsnemen op uw stoel en comfortabel genieten van de voorstelling!
Is er een minimum leeftijd?
Het evenement is voor iedereen toegankelijk en de ticketprijs is hetzelfde voor iedereen. Bezoekers onder de 16 jaar dienen onder begeleiding van volwassenen te zijn. Daarnaast schenken wij onder de 18 jaar geen alcohol. De adviesleeftijd voor deze voorstelling is 12 jaar.
Mag ik filmen en fotograferen tijdens de show?
Het is toegestaan om alleen met mobiele telefoons foto- en filmopnames te maken tijdens de voorstelling. Zo kunt u op elk moment nagenieten van deze geweldige show.
Zijn er zaken die ik niet mee naar binnen mag nemen?
Het is niet toegestaan om (huis)dieren, glaswerk, plastic flessen, blik, vuurwerk, (vuur) –wapens en/of gevaarlijke voorwerpen, (hard)drugs, alcoholhoudende dranken en etenswaren in welke verpakking dan ook mee te nemen naar de locatie waar het evenement plaatsvindt, op straffe van inbeslagname van deze zaken al dan niet zonder teruggave.
Ik ben journalist/ fotograaf en wil de show graag bijwonen om er verslag van te doen. Met wie kan ik daar contact over opnemen?
Hierover kunt u een mail sturen naar ashtonia@rtl.nl .
Zijn selfiesticks toegestaan?
Nee, selfiesticks zijn niet toegestaan.
Zijn er oordopjes verkrijgbaar?
Nee, deze zijn niet verkrijgbaar.
Ik ben iets verloren op het terrein, waar kan ik terecht?
De organisatie is niet verantwoordelijk voor kwijtgeraakte eigendommen. Indien u iets verloren bent tijdens uw bezoek aan Ashtonia kunt u mailen naar gevondenvoorwerpen@ashtonbrothers.nl
Bereikbaarheid
Bereikbaarheid
Voor bereikbaarheid per auto, fiets of het openbaar vervoer verwijzen wij u graag door naar de website https://slotzeist.squarespace.com/contact-route.
Beschikt de evenementenlocatie over parkeerplekken en zijn er parkeerkosten?
In de nabijheid van het slot zijn circa 300 parkeerplaatsen (voorzien van 2 oplaadpunten voor elektrische auto’s). Daarnaast vindt u op loopafstand een parkeergarage met nog eens 275 parkeerplaatsen.
Worden er extra bussen, treinen en metro’s ingezet?
Nee, er zullen geen extra vervoersmiddelen worden ingezet. U zult dus zelf goed vooraf uw reis moeten plannen en rekening houden met de aanvangstijd en de eindtijd (onder voorbehoud). De actuele reisinformatie vind u op www.ns.nl,www.ret.nl en www.9292.nl.
Tot hoelaat gaat er openbaar vervoer?
Zie voor actuele aankomst- en vertrektijden de OV planner.
Is er groepsvervoer naar de show mogelijk?
Nee, dit is niet mogelijk.
Mindervaliden
Is er een mindervalidenparkeerplaats?
ja, aan de zinzendorflaan en op de parkeerplaats op de Brouwerij.
Zijn er mindervalide plekken beschikbaar?
Iedereen is van harte welkom in ASHTONIA. Daarom is het voor iedereen toegankelijk en zijn er speciale voorzieningen voor gasten met een lichamelijke beperking tijdens het evenement. Uiteraard staan beveiligings- en servicemedewerkers klaar om gasten te assisteren, informatie te geven of naar hun stoel te begeleiden. Let op: er zijn 2 mindervaliden plekken beschikbaar per voorstelling. De begeleider wordt bij de mindervalide geplaatst.
Hoeveel begeleiders mag ik meenemen en hoe bestel ik de kaarten?
Per mindervalide ticket, rekenen wij een begeleider. Dus u mag per mindervalide persoon, een begeleider met u meenemen.
Ik heb tickets gekocht, maar heb nu een (tijdelijke) fysieke beperking en ben gebonden aan een rolstoel en/of krukken. Wat nu?
Rolstoelen en krukken zijn niet toegestaan op de loges en tribunes, enkel op de daarvoor bestemde mindervalide plaatsen. U kunt contact opnemen met de klantenservice van Paylogic via customerservice@paylogic.com of telefonisch via 0900 – 7295 6442.
Kinderen
Is er een minimum leeftijd?
Het evenement is voor iedereen toegankelijk. Echter is de ticketprijs voor iedereen hetzelfde. Bezoekers onder de 16 jaar dienen onder begeleiding van volwassenen te vallen. Daarnaast schenken wij onder de 18 jaar geen alcohol. De adviesleeftijd voor deze voorstellingen is 12 jaar.
Is de show geschikt voor kinderen?
De adviesleeftijd voor deze voorstellingen is 12 jaar.
Zijn er kinderzitjes beschikbaar voor de voorstelling?
Ja, deze zijn echter alleen verkrijgbaar tegen betaling.
Overig
Heeft u een andere vraag?
Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via Ashtonia@rtl.nl . Wij helpen u graag verder.