Wegens oorverdovend succes komt ASHTONIA terug! En deze keer gaat het absurde, avondvullende spektakel van de Ashton Brothers op reis. Van mei tot en met juli trekt deze karavaan der krankzinnigheid dwars door het land. Koop nu kaarten voor een avond vol acrobatiek, magie, oogstrelende onzin en heerlijk eten.

Koop Kaarten

Alle kaarten zijn
inclusief drankje en maaltijd!

Eindhoven

3 MEI T/M 19 MEI

Apeldoorn

24 MEI T/M 16 JUNI

Slot Zeist

21 JUNI T/M 14 JULI

Over AshtoniaAshton Brothers is een door internationale pers en publiek bejubelde variété-spektakelgroep. Muziek, acrobatiek, magie en halsbrekende toeren in de nok van het theater voerden de broers van Parijs tot Budapest en van Toronto tot Berlijn.Maar hun honger naar meer, hoger, grootser en onmogelijker bleef groeien. Daarom ruilden ze in 2017 het theater tijdelijk in voor hun eigen land. Een plek waar zij hun eigen wetten bepalen -zelfs die van de zwaartekracht- en enkel de lach regeert.En na twee buitensporig succesvolle jaren (met vorig jaar een compleet nieuwe show) in de achtertuin van Slot Zeist, gaat ASHTONIA in 2019 op reis.
Zo zal deze karavaan van krankzinnigheid van mei tot en met juli neerstrijken in Eindhoven, Apeldoorn en tot Slot… Zeist.Grijp nu je kans om deze krankzinnge karavaan zelf te ervaren. Geen zintuig blijft onaangeroerd, geen buikspier onbelachen en geen voet op de vloer. ASHTONIA is een ongekend avondvullend spektakel waar zelfs de inwendige mens niet wordt vergeten. Sterker nog, we zullen alvast een smakelijk bordje voor je reserveren.
Tot in ASHTONIA!

‘visuele poëzie en absurdistisch variété’
De Telegraaf

‘anderhalf uur acrobatisch en cabaretesk zomeravondvertier’
NRC

‘in Ashtonia is voor elk wat wils’
Theaterkrant

‘hoogstaande mix van muziek, mime, slapstick en acrobatiek’
de Volkskrant

Locaties

Eindhoven

Van vrijdag 3 t/m zondag 19 mei vestigt ASHTONIA zich in de creatief borrelende en bloeiende hotspot van Eindhoven: Strijp-S. In het markante Klokgebouw gaan de Ashton Brothers 3 weken lang de strijd aan met de stad om te kijken wie nu écht ‘de gekste’ is.

Openingstijden:

18:00 (zondagen om 17:00)
terrein open voor eten, drinken en divers vertier
20:00 (zondagen om 19:00)
aanvang show
Tot 23:00 (zondagen tot 22:00)
dansjes en drankjes

Bereikbaarheid:

Klokgebouw 50, 5617 AB Eindhoven

Kijk voor actuele informatie op klokgebouw.nl

Stap uit op NS station Eindhoven Strijp-S. Het Klokgebouw ligt recht voor je.
Of achter je, maar dan ben je verkeerd om uitgestapt.

Stap je uit op Eindhoven Station, dan loop je binnen 20 minuten naar Strijp-S. Al gaan er ook voldoende bussen.

Strijp-S is vanaf het Eindhoven Station goed bereikbaar per bus. Neem de lijn 13, 18, 401 of 402, stap uit bij de halte Strijp-S

Toch liever met de auto? Strijp-S heeft kei voldoende parkeermogelijkheden.

Woon je in de buurt van het Klokgebouw? Pak lekker de fiets. Strijp-S is prima met je stalen ros te bereiken.

Apeldoorn

Van vrijdag 24 mei t/m zondag 16 juni neemt ASHTONIA het koninklijke Apeldoorn over. Voor de grootste kinderen uit de theaterwereld is er immers geen betere plek om zich tijdelijk te huisvesten dan op het Zwitsal Terrein in die stad. Bereid je vast voor op royale lachsalvo’s.

Openingstijden:

18:00 (zondagen om 17:00)
terrein open voor eten, drinken en divers vertier
20:00 (zondagen om 19:00)
aanvang show
Tot 23:00 (zondagen tot 22:00)
dansjes en drankjes

Bereikbaarheid:

Vlijtseweg 130, 7317 AK Apeldoorn

Kijk voor actuele informatie op zwitsalapeldoorn.nl

Stap uit op NS station Apeldoorn en check goed of je goed uitgecheckt bent en loop dan naar de bussen.

Vanaf Station Apeldoorn rijden er diverse bussen (11 en 10) richting het Zwitsal terrein. Let op dat er in het weekend minder bussen rijden en je iets langer moet lopen richting Zwitsal. Plan je reis goed via 9292.nl.

Gratis parkeren doe je op de Vlijtseweg 111, tegenover het Zwitsal Terrein. Het is niet toegestaan langs het Kanaal of de Vlijtseweg te parkeren. Er zijn parkeerwachters aanwezig die u naar de juiste plekken verwijzen.

Woon je in de buurt van het terrein? Pak dan lekker de fiets. Er is volop plek om je stalen ros te parkeren.

Slot Zeist

Van vrijdag 21 juni t/m zondag 14 juli keert de ASHTONIA-karavaan weer terug naar zijn vertrouwde basis. De perfecte omgeving voor een serie shows die even historisch worden als de setting waarin ze gespeeld worden. Komt dat zien. Komt dat zien.

Openingstijden:

18:00 (zondagen om 17:00)
terrein open voor eten, drinken en divers vertier
20:00 (zondagen om 19:00)
aanvang show
Tot 23:00 (zondagen tot 22:00)
dansjes en drankjes

P.s: Maak je bezoek aan ASHTONIA in Zeist nóg majesteuzer. Boek er een monumentaal Slot Zeist diner bij. Reserven voor groepen is ook mogelijk.

Overnachten? Reserveer dan een prinsheerlijke kamer bij Hotel Restaurant Oud London of Hotel Theater Figi.

Bereikbaarheid:

Zinzendorflaan 1, 3703 CE Zeist

Kijk voor actuele informatie op slotzeist.nl

Slot Zeist is zowel te bereiken vanaf NS station Utrecht Centraal als Station Driebergen-Zeist. En pak hier de bus.

Vanaf NS station Utrecht Centraal kun je het Slot bereiken met buslijnen 50, 51 (uitstappen bij halte ‘Het Rond’) en 74 (uitstappen bij halte ‘Griffensteijnselaan’).
Vanaf het NS Station Driebergen-Zeist nemen buslijn 51 en 71 je graag mee naar Slot Zeist. Stap uit bij halte ‘Het Rond/ 1e Dorpsstraat’.

Houd “Brouwerij Zeist” aan in je navigatie. Je komt dan uit bij een groot parkeerterrein met ca. 300 plaatsen, inclusief 2 oplaadpunten. Daarnaast vind je op loopafstand Parkeergarage Figi met ruim 250 parkeerplaatsen.

Tuurlijk. Lekker sportief. Er is voldoende parkeergelegenheid voor jouw stalen ros.

Nieuwsbrief

Voer hier je email-adres in
en blijf op de hoogte van het laatste ASHTONIA nieuws:

OK

FAQ

Algemeen

Waar vindt ASHTONIA plaats?

Dit jaar strijkt de karavaan der krankzinnigheid neer in drie plaatsen.
Eindhoven:
Klokgebouw 50 gelegen aan Strijp-S Apeldoorn:
Zwitsal Terrein, Vlijtseweg 130
Zeist:
Slot Zeist, Zinzendorflaan 1

Is het een gloedjenieuwe show?

Voor ASHTONIA 2018 hebben we een compleet nieuwe voorstelling gemaakt. Deze spelen we ook in 2019, met hier en daar een kleine aanpassing. De nieuwe speelplaatsen -Eindhoven en Apeldoorn- worden sowieso een hele nieuwe beleving. Maar ook in Zeist zal het nooit hetzelfde zijn als vorig jaar… Dus ook terugkerende bezoekers kunnen zich opmaken voor nieuwe verrassingen.

Hoe lang duurt ASHTONIA?

In totaal is ASHTONIA goed voor ruim vijf(!) uur aan dik vertier. Het spektakel begint al op tijd met een lekkere maaltijd (vooraf) en consumptie van het huis, wordt vervolgd met een weergaloze show en eindigt met een feest waar geen voet op de vloer blijft.

Hoe laat begint de show?

Openingstijden ASHTONIA
18:00 (zondagen om 17:00) – terrein open voor eten, drinken en divers vertier
20:00 (zondagen 19:00) – aanvang show
Tot 23:00 (zondagen tot 22:00) - dansjes en drankjes onder leiding van onze huisband The Jungle Jazzband

Is er een minimumleeftijd?

ASHTONIA is voor iedereen toegankelijk en de kaartprijs is voor iedereen gelijk. Bezoekers onder de 16 jaar graag in het bijzijn van een volwassene. Wij adviseren wel een minimumleeftijd van 12 jaar.

Hoe kan ik in ASHTONIA betalen?

Contant en PIN.

Is er een garderobe aanwezig?

Op het terrein is een garderobe waar je gratis je jas kunt ophangen. Let wel, het is op eigen risico. Wij zijn niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies en/of diefstal.

Is er een pauze?

Nee. Doen we niet aan. We knallen lekker in één keer door.

Mag ik fotograferen of filmen tijdens de voorstelling?

Het is alleen toegestaan om met mobiele telefoons foto- en filmopnames te maken tijdens de voorstelling. Let er op dat de flits uit staat…en wij er op ons best op staan.

Mag ik eigen consumpties meenemen?

In ASHTONIA is er meer dan genoeg eten en drinken te verkrijgen. En dat moet eerst lekker op. Het is daarom niet toegestaan zelf consumpties mee te nemen.
O ja, ook in ASHTONIA geldt de wet: alcohol en roken verboden onder de 18 jaar.

Ik spreek geen Nederlands, is ASHTONIA dan wel wat voor mij?

Mocht je dit wel kunnen lezen: Jazeker! Er wordt niet of nauwelijks gesproken in de voorstelling, dus goed te volgen voor iedereen.

Kan ik ASHTONIA voortijdig verlaten?

Huh? Wat? Hoezo?! Bij binnenkomst wordt je toegangskaart gescand. Je kunt daarna niet met dezelfde toegangskaart nog een keer naar binnen. Zit je in de voorstelling? Dan word je vriendelijk verzocht de zaal niet tussentijds te verlaten. Na afloop van de voorstelling ben je uiteraard vrij om te gaan en staan waar je wilt, al doen wij graag nog een dansje en drankje met je op het terrein. Liefst meerdere zelfs.

Zijn er zaken die ik niet mee naar binnen mag nemen en waar ik rekening mee moet houden?

Het is niet toegestaan om (huis)dieren, glaswerk, fierljepstokken, plastic flessen, blik, vuurwerk, (vuur) –wapens, kruiwagens en/of gevaarlijke voorwerpen, (hard)drugs, alcoholhoudende dranken en etenswaren in welke verpakking dan ook mee te naar de ASHTONIA-locaties, op straffe van inbeslagname van deze zaken al dan niet zonder teruggave. Bedreigingen, vernielingen, beschadiging, mishandeling, intimidatie, agressie, discriminatie, racisme en ongewenste intimiteiten zijn verboden op straffe van verwijdering. Bezoekers moeten zich kunnen legitimeren.

Ik ben iets verloren, waar kan ik terecht?

De organisatie is niet verantwoordelijk voor kwijtgeraakte eigendommen, maar alles wat we vinden, bewaren we netjes. Ben je iets kwijt mail dan even naar info@ashtonbrothers.nl.

Kaarten

Waar koop ik kaarten?

Koop je tickets altijd veilig via deze site. Alleen dan heb je echte kaarten voor de werkelijke prijs. Via deze site kom je automatisch op de ticketpagina van de Nationale Theaterkassa. Zij zijn het officiële verkooppunt voor alle ASHTONIA-kaarten. Zij zijn ook telefonisch bereikbaar via 0900-9203 (€ 0,45 per minuut): maandag t/m vrijdag: 9.00 tot 21.00 uur, zaterdag en zondag: 10.00 tot 20.00 uur

Wat kost een kaartje voor ASHTONIA?

Kaarten voor dit ruim vijf(!) uur durende spektakel zijn te koop vanaf € 47,50. Dit is inclusief een maaltijd (vooraf), een consumptie, de show, het feest na afloop, buikpijn van het lachen, zere voeten van het dansen én reserveringskosten.

Mijn kaartje was duurder dan op jullie website. Hoe kan dat?

Heb je meer betaald voor je kaart(en) dan de originele prijs? Dan heb je vermoedelijk je kaart(en) gekocht bij een tickethandelaar. Wij adviseren je uitsluitend kaarten te kopen via deze site of ntk.nl.

Kijk op weetwaarjekoopt.nl voor meer informatie over zwarthandel in voorstellingskaarten.

Tot wanneer kan ik kaarten kopen?

Kaarten zijn tot aanvang voorstelling online te kopen via deze site of via 0900-9203 (€ 0,45 per minuut).

Kan ik mijn gekochte kaarten nog retourneren of omruilen?

Kaarten die je koopt bij de Nationale Theaterkassa kun je niet retourneren of omruilen. Bekijk op ntk.nl de voorwaarden.

Ik heb een vraag over (mijn) kaarten, waar kan ik terecht?

Voor alle vragen over kaarten, zitplaatsen en andere verkoop gerelateerde vragen, kun je terecht bij de Nationale Theaterkassa, ntk.nl of 0900-9203 (€ 0,45 pm): maandag t/m vrijdag: 9.00 tot 21.00 uur, zaterdag en zondag: 10.00 tot 20.00 uur.

Toegankelijkheid

Is ASHTONIA ook toegankelijk voor blinden en slechtzienden?

ASHTONIA, is toegankelijk voor blinden en slechtzienden. Er wordt zelfs op zondag 7 juli een voorstelling gespeeld met speciale Blindentolks van Komt het zien.
LET OP! Je moet dan wel je kaarten boeken via deze link.

Is ASHTONIA toegankelijk voor rolstoelgebruikers?

ASHTONIA is voor iedereen toegankelijk. Dus ook voor rolstoelgebruikers. Onze vrijwilligers assisteren graag.

Zijn er rolstoelplekken beschikbaar?

Er zijn vier rolstoelplekken per voorstelling beschikbaar. Per rolstoelplek is er ook plaats voor één begeleider. Deze plaatsen kun je het beste telefonisch reserveren via 0900-9203 (€ 0,45 pm).

Ik had al kaarten gekocht, maar heb nu een (tijdelijk) fysieke beperking. Wat nu?

Rolstoelen en krukken zijn, in verband met de brandveiligheid, niet toegestaan in de loges en op de tribunes. Neem in dit geval even contact op met de NTK via ntk.nl of 0900-9203 (€ 0,45 p.m.) om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Zijn er ook parkeermogelijkheden voor mindervaliden?

Alle drie de terreinen hebben hun eigen faciliteiten voor mindervaliden parkeergelegenheden. Bekijk hun websites voor meer informatie: Eindhoven: klokgebouw.nl
Apeldoorn: zwitsalapeldoorn.nl
Zeist: slotzeist.nl

Contact

Staat je vraag niet bij de FAQ?
Stuur een email naar info@ashtonbrothers.nl en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Akkoord

Grenzen worden verlegd..